• Intern side    • 50 Hits    • Partiturer    • ølviser    • Lyd filer    • BMK arrangement    • Informasjon til musikantene    • Lenker    • Kontakt oss

Nyttårskonsert januar 2010
Andante

Cecilie Rønning

Anders Vangen

Det ble den fredag den 15. og lørdag den 16.januar 2010 arrangert nyttårskonserter i Sentrum kino i Langesund. Med oss dette året hadde vi Anders Vangen, som i tillegg til å synge var konfransier. Cecilie Rønning og damekoret Andante.
Bamble musikkorps spilte for fulle hus begge dager, det var ca 15 ledige seter fredag og ingen ledige seter lørdag.

Bamble musikkorps det lille korpset med den store spillegleden... ønsket publikum godt et nytt år med to forrykende konserter.

Foto Fredrik Pedersen