Resyme helter og skurker på film
Høstkonsert

Janicke Abrahamsen

Konsert i Rønholthallen den 28. oktober 2012 Kl 17.00 Billettsalg ved døra.

En konsert med overraskelser

Med oss har vi Jannike Abrahamsen fra Skien, som nettopp er ferdig med “Musikal musikal, hvor hun hadde med barn, unge og profesjonelle artister fra Telemark.

Forestillingen ble en suksess, det var rundt 1600 publikummere fordelt på to forestillinger.

Vi i Bamble musikkorps skal nå sammen med Jannike, skolekorpsmusikanter, dansere fra Langesund turngruppe, Bjørn Årseth og Jan Tore “Kito” Eriksen og andre artister presentere Helter og skurker på filmm en reise i filmens verden. Vi håper å fylle Rønholthallen med publikummere fra hele Bamble og resten av Grenland.

Om ikke Bamble Musikkorps skal framføre en musikal, så en blir det forestilling der musikk og dans smelter sammen til en flott visuell opplevelse

Jannicke Irwin Abrahamsen kommer fra Skien. Hun startet sin karriere tidligere enn de fleste, bare ni år gammel utga hun sin første selvtitulerte kassett. Hun gjorde stor lykke, har i løpet av årene kommet med mange utgivelser av musikk.

Vi har også med Bjørn Årseth, musikksolelærer i Bamble kommune, han har spilleoppdrag både alene og sammen med andre, han har også tidligere vært sammen med Bamble musikkorps, og Jan Tore ”Kito” Eriksen, ”Kito” er en freelance bassist bosatt i Langesund. Eriksen har spilt med en rekke artister. Han har også vært med på “Jazz & Brass” i Rønholthallen.

Billetter kjøpes ved inngangen kr 150 for voskne og 50 for barn.

Konserten starter kl 17.00

Ca 150 betalene