• Intern side    • 50 Hits    • Partiturer    • ølviser    • Lyd filer    • BMK arrangement    • Informasjon til musikantene    • Lenker    • Kontakt oss

Nyttårskonsert januar 2009
Cecilie Rønning

Anders Vangen

Didrik Solli-Tangen

Nyttårskornset 17. januar 2009 i Sentrum Kino i Langesund. Med Anders Vangen, Cecilie Rønning, Didrik-Solli Tangen og Grenland Operakor.

I salen var mange av våre mest trofaste tilhengere, som har fulgt oss gjennom tykt og tynt i mange år og ja, vi er det lille korpset som går sist i 17. mai toget i Langesund, og låter mye større enn vi ser ut...
Bamble musikkorps takker solister for fantastisk sang og musikk, vi takker dirigenter, publikum og alle som har gjort denne konserten mulig.

Konserten ble arrangert med støtte fra Prosjekt –”Drømkonsert” i regi av Norges musikkorps forbund og Norsk tipping.

Foto: Fredrik Pedersen