• Referater    • Lyd filer    • ølviser    • Partiturer    • 50 Hits    • Intern side    • Informasjon til musikantene    • BMK arrangement    • Lenker    • Kontakt oss

Jazz og Brass

Rønholthallens aller første konsert "Lyden av Bamble 2009 Jazz og Brass" ble en fulltreffer.

Bamble musikkorps hadde med seg et stjernelag av, fremdeles lokale, og noen utflyttede artister, og konserten ble en fulltreffer. Nina Gromstad Hogness (sang), Birgitte Damberg (sang) Marte Jacobsen (sang), Erik Damberg (sang og gitar), Stig Sjøstrøm (slagverk) og Jan Tore "Kito" Eriksen (bass).

Et sted mellom 300 og 350 gamle og unge og kjente og ukjente kom til nye Rønholthallen for å høre Bamble musikkorps m/solister og gjester.

I tillegg til et trimmet Bamble musikkorps som stadig øker i medlemstall, hadde vi med oss tre av Bambles brass-skolekorps Langesund skolemusikk, Rugtvedt skolekorps og Rønholt skolekorps.